Sådan gør du livet lettere for dine lejere – og dig selv
Read Time:2 Minute, 5 Second

Sådan gør du livet lettere for dine lejere – og dig selv

0 0

Rigtigt mange mennesker bor til leje, og der findes utroligt mange ejendomme med lejeboliger. Mange vil sige, at der stadig ikke er nok, og slet ikke af de billige, men det er en helt anden snak. Ejer du selv en eller flere ejendomme, som du udlejer, eller er du administrator for en ejendom, kan det være i din og selskabets interesse at søge at gøre livet lidt lettere for lejerne og dig selv.

Her i artiklen ser vi på, hvordan du kan optimere nogle af dine opgaver og samtidig hjælpe lejerne, så læs med, hvis det er aktuelt for dig.

Moderniser vaskekælderen

Flere og flere går over til energistyring. I denne artikel kan du læse om, hvad det er, og hvilke fordele, der kan være ved at vælge denne løsning. Blandt andet kan du eller selskabet spare mange penge ved at anvende energistyring, samtidig med at CO2-udledningen nedbringes.

Der kan også være meget tid og bøvl at spare ved at modernisere vaskekælderen med effektive og tidssvarende maskiner, så lejerne f.eks. ikke skal bruge tid på at centrifugere tøjet efter de har vasket det, fordi vaskemaskinen er gammel og slidt og ikke kan gøre det godt nok. Også et system, hvor lejerne kan bestille vasketid på deres telefon eller computer kan være en stor fordel for alle. Automatisk sæbedosering er endnu en mulighed for at optimere.

Giv lejerne gode forhold til affaldssortering

Det sidste tip herfra gælder affaldssortering og tilgang til skralderum. Sørg for, at lejerne let kan komme til affaldsbeholderne og at det er let at sortere affaldet i de forskellige kategorier. Det kan være tryghedsskabende at sætte lås på storskraldsrummet, så udefrakommende ikke har adgang til det. Ligeledes bør man være opmærksom på rotter og andre skadedyr og sørge for, at de ikke har adgang til skrald.

Alle de nævnte ting kan være med til at give lejerne en god oplevelse med at bo i ejendommen og samtidig give dig som udlejer eller administrator færre problemer og ubehageligheder, for ikke at tale om at de penge, du kan spare dig selv eller ejendomsselskabet for.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Den billigste fibernet der findes! 
Next post Sådan overskuer du det store oprydningsprojekt