Hvalen Christian – børnenes bedste ven
Read Time:3 Minute, 32 Second

Hvalen Christian – børnenes bedste ven

0 0

Hvalen Christian er en kendt figur fra Filibabba. Hvalen er blandt Filibabbas interiør kollektion, og derfor er den ikke beregnet som legetøj til barnet. Men, derfor kan den stadig blive barnets legekammerat med tiden. Den er også hyggelig for barnet at sove med, og den er den ideelle natlampe, når det er sovetid.

Hos Little Happy er hvalen Christian også et kendt element blandt de mange forskellige produkter i sortimentet. Hvalen Christian er et fantastisk element i barnets opvækst, og hos Little Happy kan du finde lige den hval du ønsker, dit barn skal eje. Den vil helt sikkert blive et hit på børneværelset.

Hvalen Christian i dit hjem

Hvalen Christian findes som både lamper, i forskellige størrelser, og som et bidedyr. De forskellige produkter kan på hver deres måde hjælpe barnet i udviklingen. Det venlige udtryk med til at gøre barnet tryg ved hvalen, og dermed vil det bliver nemmere for barnet at ville skrue ned for lyset eller lignende.

Den mellem og den store lampe er monteret med lysdæmper. Dette kan hjælpe til at vænne barnet til at sove med mindre og mindre lys om natten. Ved at skrue mere og mere ned for lyset med tiden, vil barnet selv følge med, og til sidst vil barnet kunne sove uden lys.

  • Lille LED lampe

Den lille hval er perfekt til at lyse ved puslepladsen eller til at lyse børneværelset op. Den er genial til amning om natten. På den måde vil barnet ikke få for meget kys, og blive vækket helt op, så han/hun ikke kan falde i søvn igen. Denne lampe er produceret i 100% silikone, der gør, at den er blød og behagelig for barnet at røre ved. Med et lille puf til lampen vil den lyse rummet op  forskellige farver.

  • Mellem LED lampe (30 cm)

Denne lampe er en videreudvikling af den lille lampe. Den er produceret i 100% genanvendeligt plastik. Denne lampe er god til gulvet eller på reoler, og med det milde udtryk vil den være en fin dekoration, der både tiltaler store og små. Da denne lampe er produceret i hård plastik, gør det altså også, at den kan holde til, at barnet sidder på den. Den er også monteret med en lysdæmper, så man selv kan vurdere og bestemme, hvor meget den skal lyse.

  • Stor LED lampe (60 cm)

Som mellem lampen, er den store lampe også en videreudvikling af den lille lampe. Denne lampe vil også helt sikkert skabe en masse timers leg. Dette hænger også sammen med, at den også er produceret i 100% genanvendeligt hård plastik, så den altså også kan holde til, at barnet sidder på den. Denne lampe er også monteret med lysdæmper, hvilket giver flere muligheder til, hvor meget lys barnet skal have når det eksempelvist er sovetid.

Hvalen Christian som bidedyr

Hvalen Christian er produceret og designet med den nordiske natur i tankerne. Med hjertet i alle deres dyr er en kollektion skabt, der indeholder en masse forskellige og genkendelige nordiske dyr, der vil være perfekt som dekoration på børneværelset, og til en masse timers leg.

Hvalen Christian som bidedyr er den søde hval, skabt i 100% naturgummi. Hvalen har nogle søde øjne der hurtigt skaber relation til barnet, og ved hjælp af den buede hale er den et let greb for barnets små hænder.

På overfladen af finnerne er der produceret taktile knopper, og på undersiden af hele hvalen er der taktile striber. Disse elementer kan hjælpe på barnets ømme gummer og samtidigt stimulere de taktile sanser, der også er med til at udvikle barnets finmotorik.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Sådan vælger du et webhotel: Lær dine muligheder og kom i gang
Next post Sommerferie er tid til at få malet