Edderkoppen og araknofobi
Read Time:1 Minute, 57 Second

Edderkoppen og araknofobi

0 0

Edderkoppen er et meget almindeligt dyr i hele verden, som både varierer i størrelse, farver og levestil. Der er endda skrevet sange om edderkoppen, så børn skal få et godt forhold til edderkoppen. Alligevel ender mange med at udvikle araknofobi.

Araknofobi er en angst for edderkopper. Det er en uhensigtsmæssig reaktion på de otte benet krybdyr, som man ikke kan forholde sig til. En af årsagerne til, at man udvikler araknofobi, er oftest, hvis en forældre også har araknofobi. For børn efterligner, hvad deres forældre gør, og hvis en mor for eksempel er skrækslagen overfor edderkopper, og skaber en reaktion, så vil børnene helt automatisk tænke: Ok, edderkopper er farlige, hvis min mor er bange for dem. Og så starter det allerede dér.

Edderkoppen er ufarlig

Hvis man undersøgte lidt mere om en edderkop, så vil man også hurtig opdage, at der ikke er nogen grund til at være bekymret eller bange for edderkopper, især ikke i Danmark. For der er ingen farlige edderkopper i Danmark. – Alle edderkopperne i Danmark har gift i sig, men slet ikke nok gift til at slå et menneske ihjel, de kan højst sandsynlig bide, som kan gøre ondt, men værre bliver det ikke.

Det er rent og skær umuligt, at fjerne alle edderkopper nær én, for de har lige så meget ret til at være her, som du har. Edderkopper er nyttedyr, især hvis de er inde i dit hus, hvortil de spiser fluer og andre insekter.

Slip af med araknofobi 

Hvis du lider af araknofobi, så er det en god ide at undersøge lidt mere om edderkoppen. På den måde lærer man dem også lidt at kende. Hvis din araknofobi er helt ude af proportioner, så kan du prøve med hyponose, som mange har haft gavn af. Her snakker man til din underbevidsthed, og prøver at overbevise den om, at der ikke er nogen grund til at være bange for edderkopper.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next post Den billigste fibernet der findes!