Brug sandspartel til at spartle din væg med
Read Time:2 Minute, 36 Second

Brug sandspartel til at spartle din væg med

0 0

Har du et hul i din væg, som du skal reparere? I stedet for at bruge spartelmasse kan du prøve at bruge sandspartelmasse i stedet! Sandspartelmasse er en god mulighed for at reparere små huller i din væg. Det er nemt at bruge og tørrer hurtigt. I dette blogindlæg vil vi diskutere de trin, som du skal tage for at bruge sandspartelmasse til at reparere din væg. Vi vil også give nogle tips til, hvordan du får reparationen til at se sømløs ud.

Hvad er sandspartel?

Sandspartelmasse er en type spartelmasse, der bruges til at reparere huller i vægge. Det er fremstillet af en blanding af sand og gips. Sandspartelmasse er let at bruge og tørrer hurtigt.

Sådan bruger man det

For at bruge sandspartel skal du først rengøre området omkring hullet. Derefter påføres spartlen på hullet med en spartelkniv. Glat den ud, så den er i niveau med den omgivende væg. Lad det tørre i 24 timer, før du maler over det. Det er nemt og lige til.

Forskellen mellem sandspartel og tradionelt spartel

Sandspartel er meget finere i konsistensen end traditionelspartel. Den er også vanskeligere at påføre på væggen. Sandspartel er bedre til reparation af mindre huller, mens traditionelspartel er bedre til større huller. Uanset om du bruger sandspartel eller traditionel spartel, så kan du altid lige køre med lidt sandpapir for at få overfladen jævn og fin.

Her kan det købes

Hvis du leder efter sandspartel, kan du finde det i de fleste byggemarkeder og malerforretninger. Det sælges normalt i små beholdere. Du kan også finde det online, såsom hus maler-maling.dk.

Når du køber sandpartelmasse, så er det vigtigt, at du tager højde for tre ting:

  • Mængden – Når du køber slibemasse, skal du overveje den mængde, du har brug for. Har du mange huller, så køb en større mængde. Det kan være alt lige fra 5 liter til 10 eller 12 liter.
  • Konsistensen – Konsistensen af slibemidlet er også vigtig. Den findes i grov og i medium.
  • Prisen – Sandspartel er ikke dyrt, men jo større mængde du skal bruge, jo dyrere er det. Sørg for at finde spartel af god kvalitet.

Nu, hvor du ved, hvordan du bruger spartel, hvorfor så ikke prøve det næste gang, du har et hul i din væg? Det er en nem og hurtig måde at få overfladen på din væg jævn, uden at du behøver at vente i længere tid end nødvendigt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hvad er det bedste tag? Svaret kan overraske dig.
Next post Køb billig maling online i webshop