Gør dit tag en tjeneste – giv det en algebehandling
Read Time:2 Minute, 15 Second

Gør dit tag en tjeneste – giv det en algebehandling

0 0

Har dit tag også mistet det meste af sin oprindelige glans og skønhed? I mange tilfælde skal årsagen findes i algebelægninger, der ofte spreder sig på ældre tage. I denne artikel finder du en guide til hvordan du kommer algebelægningerne på dit tag til livs. Så vil du opleve, at taget igen vil fremstå som nyt, friskt og lækkert.

Hvorfor får mit tag algebelægninger?

Alger vil altid udgøre et tilbagevendende problem, hvis du ikke løbende sørger for at vedligeholde dit tag. Alger vokser nemlig i områder, hvor to betingelser er opfyldt: der skal være en lille mængde sol, og masser af fugt. Skyggen på taget kan bl.a. skabes, hvis dit hus står i skoven delvist under træer, eller hvis du er i tætbebygget område med høje bygninger. Skygger kan også opstå på taget på udvalgte tidspunkter i døgnet, hvis tagets hældning forårsager det.

Det er de færreste, der kan slippe helt for alger. Men du kan gøre noget for at holde algebelægningerne i skak. Og den bedste metode er simpelthen at investere i jævnlig professionel algebehandling af dit tag.

Derfor bør du investere i professionel algebehandling af dit tag

Hvorfor skal du investere i regelmæssig algebehandling af dit tag? Svaret er egentlig ganske simpelt: fordi det sørger for at holde algebelægningen på dit tag i skak.

Derudover vil professionel algebehandling ikke blot fjerne algebelægningerne på dit tag – det vil nemlig også tage hånd om mosbevoksninger i samme omgang. Konkret betyder det, at dit tag vil fremstå som nyt, men for en minimal investerings pris. 

I mange tilfælde foretager man algebehandlinger af tag udelukkende for syns skyld. Men hvis et tag får lov at stå for længe uden behandling, så kan det gå ud over tagkonstruktionen på sigt. Årsagen er, at algernes rødder kan gnave sig ned i tagkonstruktionen, og forårsage revner. Revner i taget betyder et utæt tag – og så er vi pludselig ude i at snakke i komplette udskiftninger.

Vi kan derfor kun anbefale dig at investere jævnligt i professionel algebehandling af dit tag – både for syns skyld, samt for at forlænge tagets levetid.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Mangler du fine spisebordsben til dit spisebord
Next post 5 indretningstips, der kan forbedre dit helbred